Bio

Wim Claes: 56 jaar. (keyboard – zang)
Na zijn klassieke opleiding aan de muziek-academie, is hij uitgegroeid tot één van de veelzijdigste muzikanten en zangers van deze tijd.Wim begon zijn leven als muzikant bij “Orkest Concorde” opgericht door Rudi. Toen deze groep eind jaren ’80 splitte ging ook wim zijn eigen weg. Na in enkele internationale begeleidingsorkesten gespeeld te hebben ging hij uiteindelijk als solo-artiest werken onder de naam ” William”.
Als zanger, toetsenist, bassist, trompetist, drummer is hij van vele markten thuis.
Onnodig te vermelden dat hij vele bekende artiesten heeft begeleid zoals; Helmut Lotti, Bart Kaëll, Luc Steeno, Bobby Prins, Eddy Smets, Danny Fabri, Paul Severs, Garry Hagger, Willy Sommers, Wendy van Wanten, Paul Michiels enz……
Zelfs internationaal begeleide hij Status Quo en John Miles.

 

Rudi Luyten: 58 jaar. (gitaar)
Na de muziekschool richtte hij zelf een orkest op “Orkest Concorde” waarvan Wim, kort na oprichting, tevens deel van uitmaakte. De naam werd later gewijzigd in “Jimmy James and Concorde”. Jimmy James was toen de artiestennaam van Wim Claes.
Met deze groep heeft hij ongeveer 10 jaar de vlaamse zalen afgeschuimd en talloze artiesten begeleid. Tevens stond hij in voor de geluidsinstallatie, een goede sound bekomen was toen reeds zijn passie. Ondertussen neemt hij ook regelmatig de live-mixing van verschillende internationale vedetten voor zijn rekening.
Na een aantal jaren non-actief te zijn geweest wegens beroepsverplichtingen, kreeg hij op verzoek van een vriend die gitaarles bij hem wilde volgen, begin 2000, terug de smaak te pakken.

In 2001 kwamen Wim & Rudi terug samen en vormden zij “Duo Senseetion”. Een duo met een enorme ervaring en een heel uitgebreid repertoire. Regelmatig doen zij ook de begeleiding van verschillende bekende artiesten.

 

Sinds 2018 kan je Senseetion ook als Trio boeken. (+ Water De Loose)

Walter De Loose: 60 jaar. (gitaar)
Na een fijne samenwerking met deze fantastische muzikant in de 7-koppige band The Mavorix hebben we besloten om steeds meer als trio op te treden. Walter is een alom gekende muzikant. Vroeger actief als gitarist bij vele grote bands waaronder de band van Helmut Lotti. In 2018 zal hij ook te zien zijn als hulpcoach van Helmut Lotti in The Voice Senior.